Beste ouders, leden en sympathisanten

Zoals sommigen al weten verhuizen wij binnenkort naar een gloednieuw lokaal in de Maalzaakstraat. Om de inrichting hiervan en nieuw spelmateriaal te financieren organiseren wij na het succes van vorig jaar opnieuw een koekenverkoop! Bestellen kan eenvoudig via de link hieronder. Gelieve het bedrag (aantal pakketten x 8€) over te schrijven op het rekeningnummer BE90 7375 0500 0332 en je naam erbij te vermelden.
Vanaf de betaling bij ons binnen is zal je een mail ter bevestiging ontvangen en mag je je koekjes verwachten. Bestellen kan tot en met zondag 13 juni. De pakketten worden dan aan huis geleverd in de week van 2 juli.

Voor eventuele vragen of problemen kan u steeds terecht op volgend GSM nummer: 0479/76.35.63.
Alvast bedankt!

http://bit.ly/KLJKoekenverkoop2021

Met vriendelijke groeten,
De leiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.