Geachte ouders, leden en sympathisanten

U kent het allemaal wel al: de coronacrisis heeft iedereen zijn leven redelijk door elkaar geschud en veranderd. Alhoewel we voor lange tijd geen activiteiten konden geven voor de leden, hebben we als KLJ niet stil gezeten. We hebben een koekenverkoop georganiseerd, hebben voor het eerst een KLJ-Café op poten gezet en op 3 oktober volgt er nog een quiz.
Sinds september zijn we nu ook weer gestart met het organiseren van activiteiten voor de leden, de laatste activiteiten voor we het nieuwe jaar inzetten op 11 oktober. Hieronder vindt u een overzicht van wat er nog komt:

zaterdag 19/09: activiteit voor +12 aan het lokaal (19u-22u)
zondag 27/09: activiteit voor -12 in Puttene (14u-17u)
zaterdag 03/10: onze allereerste quiz voor ouders/sympathisanten/slimme +12-leden in het Marca. (https://www.facebook.com/events/3242579145789113)
zondag 11/10: startdag voor -12 van 14u-17u, voor +12 is dit van 18u-21u. Dit zal plaatsvinden in de parochiezaal

We hopen dat, ondanks de moeilijke omstandigheden, we er toch zijn in geslaagd om het tweede deel van het KLJ-Jaar iets van betekenis te hebben gegeven. We kunnen alleen maar hopen op een verbetering voor het volgend jaar!

PS: ook onze patattenverkoop is weer bijna aan de beurt! We zullen opnieuw van deur tot deur de lekkerste pattatjes gaan verkopen, allemaal corona-proof uiteraard!

Met veel liefs,
de leiding van KLJ Etikhove!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.